joi, 20 iulie 2017

Ciele "staronováčka"? Horná polovica tabuľky, znie z Olomouca

Tréner olomouckých futbalistov Leoš Kalvoda vošiel do kabíny po boku známeho dlháňa. A zarazeným sigmákům sucho predstavil "posilu": "Podarilo sa nám urobiť jedného hroťáka, volá sa Honza Koller a chce len pätnásť tisíc mesačne."

udivene hráči nevedeli, či sa majú smiať…Alebo to snáď myslí vážne? Veď je mu 42 bet365 stavky a skončil už pred štyrmi rokmi…S 55 gólmi historicky najlepší kanonier českej reprezentácie vyfasoval veci na tréning a sadol si vedľa útočníka Václava Vašíčka.A Kalvoda pokračoval: "Beriete prachy, nedávate góly, tak sme priviedli jedného levnýho strelca."

Černohorský stredopoliar Denis Cana sa naklonil k športovému manažérovi Ladislavovi Minář: "Kto to je?" A s miech prepukol. "Bolo to také svorky," žmurkol Kalvoda. "Aby sme to trošku odľahčili."

Minář v odľahčenom tóne pokračoval: "Takže asi zase taký Bombardér neprišiel do kabíny. Jediný Denis nebol rozhodený.


​​"

Koller zavítal do Olomouca na besedu so žiakmi futbalovej školy, predtým sa na skok zastavil na Andrův stadion a srandu nepokazil.Pár dní pred štartom prvoligovej sezóny je atmosféra pri ligového "staronováčka" pozitívne. "Nervozita príde až hodinu pred zápasom v Tepliciach," pripomína Kalvoda sobotňajší televízny premiéru. "Aspoň sa chlapci môžu ukázať národu. Snáď sa z toho nepodělají. "

Sigma je po rýchlom návrate do najvyššej súťaže, kde bola pred hanebným pádom tridsať rokov v kuse a pravidelne útočila na európske poháre, tak trochu neznámo u. Podľa stávkových kancelárií nepatrí medzi prvé štyri adeptov na zostup, na účasť v Európe tiež nie. "Nebudeme veľkohubé, ani alibista. Tento tím má kvalitu na to, aby hral v hornej polovici tabuľky, "usudzuje Minář. Kalvoda prikývne.

Tento tím má silné aj slabé stránky.V lete sa Minar podarilo získať zvučnú posilu do ofenzívy - bet365 32letého Juraja Halenár, slovenský Suter. Ďalej potom trojicu hráčov skôr na doplnenie kádra - univerzála Štefana, skúseného brankára buchty, dravé krídlo Moulis. Práve hra po stranách by mala byť olomouckú zbraňou, Kalvoda má v rozostavení 4-5-1 na ostré kraje z čoho vyberať: Petrovi s Navrátilom robia alternácii okrem Moulis aj Zahradníček či Falta. "Na krídlach by sme mohli byť silní," verí tréner.

Vrásky mu však robí defenzíva a jej os. Tím v príprave dosť inkasoval, navyše Sigma do teraz nepriviedla kľúčového štítového záložníka a po zranení Bystroňa ani stopéra.Na tieto posty teraz skúša v béčku mladej cudzinca - Srba Radakovic (naposledy FC Bologna) a Albáncov Qose (PAOK Thessaloniki). "Vieme, bet365 bonus kde nás tlačí topánka. Ešte máme na posilnenie nejaký čas. Pracujeme na tom, "podotýka Minář.

Popri kapitána Rajnoch však najskôr uprostred obrany dostane príležitosť v Tepliciach mladík Svozil a priestor pred nimi bude čistiť" Ten, čo nepozná Kollera ". "Denis si možno len robil srandu," pousmeje sa Minář.

Ako sa chce Olomouc, ktorá aj v druhej lige takmer zachovala prvoligový rozpočet okolo 80 miliónov korún, po postupe medzi elitu prezentovať? "Musíme vychádzať z poctivej defenzívy," velí Kalvoda.

Sigma je tradičný futbalovú baštou na Morave.Návrat na pozíciu šťuky ligy však bude zrejme pozvoľnejší. "Poko ra, pokora," opakuje Minář. "Všetci vieme, bet 365 aké ťažké bolo postúpiť späť. Hráči sú ale po skúsenosti z druhej ligy psychicky odolnejší. "

bet365 mobil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu