sâmbătă, 15 aprilie 2017

, Zneuctenie 'IAAF zlyhala svoje atlétmi, povedzme angažovaný antidopingové vedca

Významní vedci v stredu tvrdenie, že atletika tolerovalo potenciálny hromadného dopingu už intenzívne hit späť na tvrdenie IAAF, že ich práca "postráda akúkoľvek vedeckú alebo právny základ" a obvinili riadiaci orgán športu of " ak nie je jeho športovci ".

Dr. Michael Ashenden a Dr Robin Parisotto, dva antidopingových expertov zaradené podľa Sunday Times a nemeckou stanicou ARD analyzovať unikli údaje patriace do IAAF, dospel k záveru, že stovky športovcov zaznamenala podozrivé výsledky v rokoch 2001 a 2012, ktoré neboli nasledovala nahor.V piatok, že verdikt bol tvrdo odmietnutý IAAF, ktorý trval na tom, že bol priekopníkom v boji proti krvným dopingu a ostro k ritizoval Ashenden a Parisotto. Napriek tomu obaja muži nielenže stál ich vedy, ale spochybnil motívy IAAF, ktoré Ashenden nazývaný "zneuctěného federácie".

"IAAF vydala vyhlásenie, že obsahuje 25 stránok sušičom štiepanie, a 13 strán príloh, "povedal. "Iróniou niekoľkých zneuctený federácie ohováraním nie je stratené na mňa.Ale ich zámerne nafúknutý dokument bezpochyby zamýšľal kaliť vodu, nemôže ísť unanswered.Sebastian Coe odstúpi od veľvyslanca rolky s Nike Prečítajte si viac

"Je to nielen Sunday Times alebo ARD rozhodovať, či IAAF , nečinne sedeli a nechať sa to stalo ', "dodal. "Nezávislá komisia označila korupciu a úplatkárstvo na najvyššej úrovni medzinárodných atletiky, v súčasnosti predmetom vyšetrovania Interpolu. Bol som svedkom príznaky tohto hanebného správania, keď som skontrolovať databázu zaliate s podozrivými krvnými profilov.Urobil som poznámku zodpovedajúcim spôsobom. "

Parisotto medzitým trval na tom, že mnohé z hodnôt krvných v unikli databáze byla,čelist-svržení'a povedal, dáta odhalila", že tak mnohí atléti boli reálne nebezpečenstvo trpia infarkty, mŕtvice a dokonca aj smrť. " A dodal: "Kým spočiatku stroje pre Bet365-Ďalšie informácie potrebu identifikovať potenciálne podvody tam bol skutočný základným problémom pre športovcov, ktorí môžu boli sebapoškodzovania. Na niektoré z extrémnych hodnôt v databáze tam boli otázky, ktoré išli nad rámec dopingu alebo boja proti dopingu a jedna, ktorá znamenala povinnosť starať báze. "

Parisotto tiež zamietnutý IAAF svoje tvrdenie, že on měl,nabitý ' pretekári s doping ako "úplne zle".Povedal, že posúdil databázu rovnakým spôsobom vždy tieneného krvné hodnoty Pri posudzovaní cyklisti a sedmiboji športovcov tým, že pokiaľ ide o profily športovcov ako obvykle, podozrivé, svedč iace o dopingu alebo pripomínajúce za základnú zdravotný stav.

Ďalším jablkom sváru medzi vedcami a IAAF je, či abnormálne hodnoty nájdené v krvi skríningových testov vykonaných v rokoch 2001 a 2009 - pred atlét biologický pas bol zavedený v decembri 2009 - by mohli byť použité ako indikátory dopingu.V piatok IAAF trval na tom, že nemohol, a citoval Dick Pound, ktorý viedol nezávislú komisiu, povedal: "Bolo by nezodpovedné, ak nie sú urážlivé, aby takéto tvrdenie"

Avšak Ashenden poukázal prípad nemeckého rýchlostný korčuliar Claudia Pechsteinová, ktoré sú predmetom sankcií mimo športovec biologického pasu, ako ukazuje to bolo možné. "IAAF trickily snažila maskovať to usvedčujúce skutočnosť by neúprimne naznačuje, že sankcie uvalené na Pechstein sa zhodoval so zavedením ABP.V skutočnosti sa tieto tresty používali k februári 2009, pretože to bolo, keď došlo k podozrivé výsledky, "povedal

Ashenden povedal IAAF sám Odhaduje sa, že 14% z jej vytrvalostných športovcov boli pravdepodobne krvný doping. - No a 700 medzi 5000 športovcov - zatiaľ od roku 2001 bol obvinený iba 214 pretekárov. "Pochopiteľne IAAF preskočiť dôsledky. Je verejnosť mala považovať 486 nenabité dopers ako, temnej hmoty ', ktoré poznáme, sú tam ale nikdy byť videný?


"Spýtal sa. "IAAF tvrdí, že to nemohol urobiť viac. Tvárou v tvár život ohrozujúcich krvných hodnôt, ktoré oni nevedeli medzi svojimi športovcami, hovorím že by sa snažili tlačiť právne obálku.IAAF boli legálne bojazlivé, kedy by mali byť morálne silní. "

Ashenden tiež mal správu pre Sebastian Coe, ktorý je naplánovaný čeliť parlamentného výboru pre kultúru, médiá a šport tento rok v týždni. "On bol obzvlášť hlasný o mojej kr itiky IAAF, a obhájila antidopingového oddelenia," povedal. "Hovorím IAAF zlyhal svoje športovcov. Počkajme a uvidíme, kto sedí na pravej strane histórie. "

Bet365-Podrobnosti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu