miercuri, 13 septembrie 2017

56 és 64 év. A fiatalok hiányoznak, a veteránok veterán asztali teniszezőket játszanak

A cseh asztalitenisz legendái Milan Orlowski és Jindřich Panský a KT Prágában a legmagasabb hazai versenyen bet365 sport fogadás online játszanak, bár 64 és 56 évesek. "Csak arról beszélünk, legalább még mindig mozogunk, ez az egész életünk" - mondta Jindřich Panský. "Ameddig csak tudunk, beszélni akarunk magunkkal és a közönséggel." Nem volt hajlandó elfogadni az extraligot a showra. "Még egyszer, bár Ostravában a TTC-vel szemben ez volt az utolsó kiállítás", említette a verseny vezetőjének 1: 4-es veszteségét. "De csak azért, mert az ellenfelünk az erőn felett volt, kitalálhatjuk.Vajon tényleg jobb, így csak azt akartam, hogy az emberek, akik jöttek volna legalább valami. „

Miért van az, hogy a c seh stolnětenisovou elit sokkal idősebb játékosok? "Sajnos nem," mondta Pansky. „Mi kell több a fiatal és az nem sok, azt hiszem, mi számít az egyik kezével.


Érdemes megemlíteni Ponansky, Martinko, Klos és a többi, sajnos elmarad. „

Ezt támasztja alá az is Ostrava edző Tomáš Demek. „Sajnálom, de a minősége a cseh ping-pong megy le, ami rossz." De hozzátette: „De hogy mi volt a minősége a idősebb játékosok, miközben továbbra is képes játszani ezen a szinten. Csak bizonyítják, hogy világszínvonalúak.Nemzedékük kivételes volt, legyőzve a kínaiakat. "Pavlovský Lukáš, a 30 éves TTC Ostrava ugyanúgy gondolja:" Nagyon sikeres generáció volt, hogy a fenyő élvezi. Nyilvánvalóan nem csinálták a pénzért, mint néhány srác ma. És még mindig ízlik, és jól játszik. A kalap ok lefelé vannak. "

Tomáš Tregler a TTC-től Ostrava szintén elfoglalja a régebbi ellenfeleket. "Még mindig fenntartják a teljesítményt és jól játszanak. És mi az?Valószínűleg azért, mert a többiek gyengébbek, hogy mást mondani, „mondta Huszonhat Tregler akik nem tudják elképzelni, hogy játszott volna fel a versenyt a 64 éves Milan Orlovvski. "Most nem, de ki tudja, hogyan lesz," mondta.

Orlovvski: Kor kiterjed

Milan Orlowski rámutatott, hogy a kor kiterjed az általános. „De mi is játszani élvonalban, az a tény, hogy ma játszik veszélyeztette és tapasztalt asztalitenisz játékosok, mint Korbel, személy, Samsonov és az ő tapasztalata, és az ő hatalmas játék, az biztos, csak a fiatalabbak", mondta Orlovvski.

emlékeztetett arra, hogy korábban játszott sok bizalmat és cserék voltak hosszú. „Ma, a játék egy lövés, és még a kis csomagokat az volt, hogy huszonegy pontot, ami szintén sokkal nagyobb kihívást.Tehát ez még egy kicsit tovább. Petr Korbel még mindig kiváló teljesítményt mutatott a Bajnokok Ligájában. Nem annyira képzett, de még mindig van egy keze és remekül játszik. "Orlowski megszállottja a sportágnak, ami megtartja őt. Ugyanakkor 1997-ben befejezte aktív karrierjét. "Aztán elkezdtem egy állami edzőt csinálni, de kiderült, hogy maga a játék is hiányzik, ezért hetente háromszor pingpongot játszok, teniszhez megyek. bet365 fizetési módok Még mindig síelsz. Nincsenek egészségügyi problémáim, így megy. "

A hosszú élet a génekben van. "A 80-as évekbeli apa megnyerte az európai veterán bajnokságot, és bet365 fogadási bónuszt kilencvenig játszott" - emlékeztette. - De sokáig nyúlnék, nem…de ha elhagyod a kocsit a garázsban, a kkor rozsdásod. És ez ugyanaz az embernél.Ha lefekszel a kanapéra, akkor sohasem fogod bet365 fogadási bónuszok az interneten elkötelezni az életkoromat. "Milan Orlowski elismerte, hogy még mindig javulhat. "Mindig megpróbáltam nézni, hogyan fejlődik az asztalitenisz", mondta. "Most megpróbálom a bet365 ingyen fogadások labdát elindulni, aktívabban játszani. Az ember még mindig tanul, de persze vannak bizonyos határok. "De mindenki egyet egyetért - az egykori legjobb játékosok kezdete, ez az extralig újjászületése. "Ez mindenképpen vonzó a közönség számára, akik sokáig nem látták Orlowsky és Panský" - mondta Tomáš Demek.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu