joi, 20 iulie 2017

Berdych vo Wimbledone dohral v osemfinále, Simonovi nezobral ani set

Vývoj prvého setu ovplyvnila už piata hra, pri ktorej Berdych prvýkrát v zápase neudržal svoj servis a pustil Simona do náskoku.Francúz trápil českého hráča predovšetkým presnými bekhendovým údery po lajne a keď Berdych svoj jediný brejkbal v úvodnej sade nevyužil a aj vďaka dvojchybe stratil v koncovke svoj servis druhýkrát, prehral ho 3: 6.

Druhý set začal s oneskorením vďaka ošetrovanie jednej z diváčok, ktorá skolabovala na tribúne, našťastie snáď bez vážnejších následkov.

herni sa potom na dvorci nezmenilo nič - trpezlivý a takmer bezchybný Simon na jednej strane a Berdych bez iskry a bez nápadu na druhej. Český hráč stratil svoj úvodný servis a vďaka tomu nakoniec aj druhú sadu rovnakým skóre bet365 3: 6.

bet 365 Pred tretím setom si Berdych sám sundal tejp z ľavého členka, ani to mu však k zlepšenému výkonu nepomohlo.

Český tenista dnes zjavne nebol vo svojej koži, stratil ďalšie dva servisy v rade a Simon si pohodlný náskok 3: 0 už podľa predpokladov postrážil.Berdych prehral až nečakane hladko 3: 6, 3: 6, 2: 6 a jeho sen o grandslamovom titule zatiaľ aj naďalej zostáva len snom.

"Na nejaké úsudky o tom, čo bolo zle a čo by asi malo byť inak, je ešte dosť skoro. Jednoducho povedané, bol to hrozný deň. Nič to neznižuje na tom, že on odohral stretnutie veľmi solídne a dobre. Ale to, čo som predvádzal ja, nebolo vôbec dobré. Podal som hrozný výkon, a preto takýto výsledok. "Povedal Tomáš Berdych po nepodarenom zápase reportérovi iDNES.cz.

"To můžem rozoberať bet365 bonus všetky situácie a dôjdeme vždy k rovnakému záveru, na to nemáme toľko času. Na to je skoro. Človek teraz určite nepríde na nič rozumného, ​​čo sa dá z toho zápasu vytiahnuť. "Uviedol Berdych k faktu, že za celý zápase mal len jediný brejkbal.Teraz bude podľa jeho slov dosť času na analýzu.

"Išiel som zápas od zápasu a nemal som žiadny problém, nič ma zdravotne netrápi. V tom určite nebol žiadny problém. Akurát to bude chcieť nejaký čas, potom si rozumne bet365 mobil sadnúť, prebrať veci, čo to mohli zapríčiniť dnešný zlý deň, a to je asi jediné.


"

bet365 stavky

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu