miercuri, 12 aprilie 2017

Charley Hull vyniká pomôcť Európe v prvý deň Solheim Cup náskok USA

Vždy existovali náznaky Ian Poulter výstrednosti v make-up Charley Hull. V Solheim Cupu, Hull presadila na stupne víťazov Poulter vychutnal po tak dlhú dobu v Ryder Cupe ako hráč Spojených štátov sa musia zamerať pri pohľade prepracovať európsky tím.

Ak Hull nemal terč na chrbte pred, ona má teraz. Získate dojem, že bude pochutnať toto postavenie. záľuba Hull pre Solheim Cup bol zjavný v roku 2013, kedy hrala kľúčovú úlohu v komplexnom víťazstvo v Colorade Európy. Zahrnuté v tomto predstavení bolo 5 & 4 singles odvolanie Paula Creamer, ktorá poskytla ilustráciu Hullova ignorovanie povesť.Dva roky na, ona je stále len 19.Tiger Woods chýbať zvyšok roka po tom, čo podstúpil operáciu chrbta Viac

Existuje tu nebezpečenstvo, neďaleko Heidelbergu na juhozápade Nemecka bol druhý Solheim syndrómu. Namiesto toho, Hull vytvorili víťazný foursomes partnerstvo s Melissa Reid v relácii jedného, ​​pred nástupom Gwladys Nocera pre fourball odvolanie Alison Lee a Angela Stanford. Ten Draw najmenej priaznivá; Lee bol trpí otravy jedlom celý týždeň, zatiaľ čo Stanford má teraz stratila osem Solheim Cup zápase v rade.

Napriek tomu, Hull dotyk bol príkladný. Drzosť mladosti je uzavreté s predčasnou talent. Ona zalezený putt po pätu, vrátane tých z 17. greenu na utesnenie rannej víťazstvu.Choďte dopredu len po 7 hodín a Hull bol opäť pri tom. Zo zeleného strane v 16., Hull prevedie na bod. Nocera bol takmer divák uprostred behu svojho partnera siedmich birdie na 10 jamiek a päť z piatich

Ani popoludní oneskorenie jednu hodinu. - z d ôvodu búrky, ktoré nenaplnili - mohol zastaviť Hull náboj , Rovnako ako Poulter, má infekčné energiu, čo znamená tak hladko, na tímovom prostredí. "Niečo sa deje, keď som hrať v tejto súťaži," povedal Hull. "Aj putt dobre v tlaku Solheim Cupe. Cítim sa sebaisto. "

Na konci prvého dňa, domáci tím bol ten, s výhodou, o štyri body na dva.Posledný akt bol najlepší, Carlota Ciganda okázalo vŕtanie otvorov pod von z polovice 17. plavebnej dráhy na námestí zápas proti Cristie Kerr a Lexi Thompson. Kvôli slabé osvetlenie a vráti sa čoskoro v sobotu ráno dokončiť túto kravatu z 18. odpaliska.

Ďalšia hra, Sandra Gal a Caroline Masson proti Gerin Piller a Brittany Lang, bude pokračovať s Európanmi o jedno miesto nahor až 15. Pre túto chvíľu, držiaky Solheim Cup je v závideniahodnej pozícii.

Štyri body boli poskytnuté v foursomes. Creamer a Morgan Pressel nakreslil prvú krv do Spojených štátov s 3 & v� �hra 2 nad Anna Nordqvist a podivne off-color SUZANNE Pettersen.Hull a Reid zrovnal veci proti Michelle Wie - kto vydržal všelijaké problémy na greenoch. - a Brittany Lincicome

"Nie som zastrašiť amerického tímu," povedal Reid. "Hral som v Solheim predtým som hral s nimi miliónkrát. Je zrejmé, že sú veľkí hráči, ale našťastie sme sa hrať dobre. Bolo to dobré, to bolo pekné dostať, že prvý bod na doske "

Gal a Catriona Matthew získal 3 &. 2 víťazstvo v konečných foursomes. Skôr, Kerr a Thompson odoslané Karine Icheri a Azahara Muñoz, 2 & 1. Druhé zasadnutie bol pozoruhodný prvej vlne európskeho hybnosti. Nordqvist a Caroline Hedwall klusom do zosilňovača 4 a 3 úspešnosť cez Creamer a Pressel.V rámci tohto závodu, Američania vyhrali iba jeden otvor.

Hull a Nocera nikdy sa objavil v nebezpečenstve, čo je situácia, ktorá odôvodnila rozhodnutie európskeho kapitána, Carin Koch, rozdeliť hráča anglicke j. Popoludní kľudové Pettersen tiež ukázala byť správna výzva napriek zdvihnutým obočím. Koch, na svojom konte, bol zjavne chce odovzdať každý z jej tímu na kurzové skúsenosti pri najbližšej príležitosti. náprotivok Kochova, Juli Inkster, urobil to isté zapojením všetkých 12 svojho kontingentu.

V tento deň, aj keď patril jednému hráčovi. Viac rovnaký z Hullu by ísť dlhú cestu k tomu, tri v rade pre Európu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu