joi, 13 aprilie 2017

Anglický Stuart Lancaster: Výstup na Svetový pohár sa bude konať s nami navždy

A zdevastovanej Stuart Lancaster pripustil, uprostred rastúce špekulácie nad jeho pozíciu, že sa nikdy dostať cez Anglicko zdrvujúcu skoré vylúčenie z majstrovstiev sveta v ragby. Ako šéf Rugby odbor futbalu je, Ian Ritchie, oznámila "360 stupňov" preskúmania malo dôjsť, ktoré by mohli viesť k Lancaster a jeho zamestnanci sú vyhodený alebo prerozdelená, hlavný tréner povedal, jeho emócie boli príliš surové, aby zvážila svoje vlastné budúcnosti.

"Nemyslím si, že budem niekedy vyrovnať sa s ním osobne, pretože to bola taká veľká vec.Ako tréner som mal niekoľko skvelých momentov trénovať Anglicku a ja som mal nejaké tie sklamaním, ale to všetko ostatné bledne do bezvýznamnosti, pretože to, čo sa turnaj znamená pre všetkých, "povedal v brázde anglickej 33-13 demontáži došlo v Austrálii .

"To bude prevažujúci emócie budem mať na dlhú dobu, myslím. Aj potrebovať nejaký čas, samozrejme Ian potrebuje nejaký čas a RFU robí rovnako.Myslím, že budeme robiť správne rozhodnutia v správny čas. "

Lancaster, široko chválený na obnovu nadšenie v košeli Anglicka a pripojenie verejnosť v nadväznosti na spory, ktoré trápili stranu 2011 World Cup , čelia veľké otázky nad jeho tím výberov, a skutočnosť, jeho hráči zvyčajne klesli na ich najväčších prekážok.


Ale tréner bol pripravený odmietnuť návrhy, ktoré obrana tréner Andy Farrell, otec fly-polovicu Owen bol príliš vplyvný, pokiaľ ide o výbere. Budúce Farrell, spolu s tý m útočiace trénera zručností, Mike Catt a dopredu trénera Grahama Rowntree, je tiež v rovnováhe. "Povedzme, že jeden do postele, ako začať s.Naše rozhodnutie o výbere sú kolektívne a sú v konečnom dôsledku moje a moja zodpovednosť, "povedal. "Myslel som, že Owen hral naozaj dobre v prvej polovici v tejto hre a George je skvelý hráč rovnako. 10-12 možnosť sme skončili s v druhej polovici vyzeral veľmi dobré. Neexistuje rozdelenie do trénerského tímu, a že to nie je niečo, čo je potrebné sa pozrel do v tomto ohľade.Je to moje rozhodnutie o výbere nakoniec. "

Billy Vunipola, Saracéni č.8, ktorý bol nútený opustiť tím kvôli zraneniu po tom, čo sa vyskytuje v prvých dvoch zápasoch, bol na Sundaynight presunul poprieť, že na Twitteri bol zdrojom klebiet o trenie v tábore. "Ja by som niečo negatívne o chlapca alebo zamestnancovi nikdy nepovedal," povedal. "Dali sme všetko, čo sme mali, jednoducho nebolo dosť a všetci prijať zodpovednosť".

Bývalý kapitán Anglicka Will Carling bol medzi tými, kto povedal v nedeľu zmena bola potrebná, a že aj keby zostal na Lancaster , ako hlavný tréner potom tím okolo neho potrebuje veľkoobchodné reformu.Jeden možný výsledok z rysujúcej sa preskúmania, ktoré Ritchie povedal, že žiadny pevný časový plán a bude zahŕňať aj informácie od hráčov, mohlo by sa stať, že Lancaster je daná ďalšieho zamestnania inde v RFU systéme, ale nový tréner je menovaný.

Lancaster, ktorý povedal, že jeho rodina a širšie osud anglického ragby bude vrchná v jeho mysli, povedal, že je "príliš skoro" povedať, či by zvážiť inú úlohu. Ale zopakoval svoje presvedčenie, že mladý Anglicka čata, ktorú dal dohromady v dôsledku implózie pod Martinom Johnsonom, ktorý sa medzi nimi mala 450 caps oproti Austrálii 750 2011, mal lepšie dni dopredu.

"I vrátiť sa k bodu, o hráča dráhy a talenty pric hádzajúce prostredníctvom programu.Máme neuveriteľnú skupinu hráčov.Dvadsaťštyri z nich boli vo svojom prvom Najhorší prípad, bude väčšina pohybovať okolo v roku 2019, ak nie do roku 2023, "povedal.

" Je to skvelý Anglicka strana vo výrobe, ale skutočnosť je nám to ' t dosiahnuť to tentoraz mi konečnú zodpovednosť za to. "

Ritchie, bývalý All England Lawn Tennis Club výkonný ktorí menovaný Lancaster na plný pracovný úväzok v roku 2012, povedal, že nie ľutovať podal trénera a jeho zamestnanci zmluvy šesťročným až do roku 2020 pred konaním turnaja.

Tieto zmluvy až do roku 2020 zahŕňajú aj ročnej prestávke ustanovenia týkajúce sa výkonnostných cieľov, ktoré by obmedzili množstvo kompenzácia RFU bude musieť zaplatiť k uvoľneniu zamestnancov.

Rovnako tak by mu potok akúkoľvek kritiku rozhodnutia nemožno revidovať pravidlá oprávnenosti, ktoré bránili England vyberanie Steffon A rmitage, pretože hrá vo Francúzsku.A Ritchie uviedol, že preskúmanie by nemal byť analyzovať jeho vlastné rozhodovanie, ale bude nasledovať vzor uvedený v predchádzajúcich Six Nations recenzie, že má led.England Stuart Lancaster stojí pevne nad Steffon Armitage ukotvenie Viac

"Čo môžeme urobiť, aby sa to lepšie? A nájsť správny spôsob, ako robiť to. To je to, čo budeme robiť. A to bude vyžadovať, kto je primerané a nevyhnutné a ako generálny riaditeľ, samozrejme budem plne zapojené v tom, "povedal.

Lisované o tom, či by hodnotiace panel obsahovať akúkoľvek nezávislé preskúmanie jeho vlastné rozhodnutie, Ritchie povedal: "myslím, že je vhodné, aby mi bude ťažko zapojený do ktorej.Nemyslím si, že existuje niečo, čo nad to. "

Unibet-Registrácia s bonusom tu Ritchie povedal, že dosud,tušení ', čo sa preskúmanie prezrieť, ale povedal, že chce, aby sa zabrá nilo chaosu a Púšťanie žilou, ktorá obklopovala viacnásobné recenzie zlyhania 2011. "Čo musíme pozrieť, je všeobecnosť. Udržateľný úspech je to, čo sa snažíme budovať smerom.Je jasné, že to nie je trvalo úspešná, "povedal.

A bití a ťahané Lancaster, bolesť z anglického predčasnému odchodu vyryté na jeho tvári, ktorá sa identifikuje nechal prekĺznuť 10-bodový náskok proti Walesu ako okamih ich šance pokroku začali slabnúť. "Ty obzrieť a byť 22-12 až do Walesu hre 60 minút v a potom neprišiel preč s vyhrať naozaj dať nám pod tlakom proti Austrálii," povedal. "Bolo to malé marže a veľké dôsledky v mnohých hrách."

Ritchie povedal, že žiadny set harmonogram pre revíziu, hoci Lancaster ešte môže prijať rozhodnutie mimo RFU rúk keď rozhodne, že môže ísť žiadne ďalšie vo svojej súčasnej úlohe. "Správne, ako povedal Stuart, 12 hodín po tej veci včera nechceme byť rúti do niečoho," dodal Ritchie.

"Ide o to," bude naďalej prenasledovať anglický rugby za nejaký čas príde .

Stávkové bonusy Unibet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu